İçeriğe geç

BİZİ TANIYIN

Hakkımızda

Aktaş Mimarlık olarak uzman ekibimizle yaratıcı ve özgün mimari tasarımlar üretmek için buradayız. Müşterilerimizin isteklerine ve beklentilerine uygun, fonksiyonel ve estetik açıdan doyurucu tasarımlar sunuyoruz.

Faaliyet gösterdiğimiz Aksaray ilinde ve ihtiyaç hasıl olan diğer illerimizde mimari projeler, anahtar teslim projeler, tadilat projeleri ve iç mimarlık hizmetleri sunuyoruz. 

0 +
Biten Proje
0 +
Devam Eden Proje
0 +
Tadilat Projesi

Misyonumuz

Mimarlık firmamız, müşterilerimize en yüksek kalitede, sürdürülebilir, işlevsel ve estetik açıdan mükemmel mimari çözümler sunmak için var. Bu çözümler, insanların yaşam ve çalışma alanlarını daha iyi hale getirirken, onların hayatlarını daha da kolaylaştıracak şekilde tasarlanır. Müşteri memnuniyeti ve etik değerlerimiz her zaman önceliklidir.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, dünyada ilham verici ve yüksek kalitede mimari yapılar tasarlamak, doğayla uyumlu, sürdürülebilir ve enerji verimli çözümler üretmek ve sektörde öncü bir rol üstlenmektir. Bu vizyonu gerçekleştirmek için, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlar kullanarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunacağız. Aynı zamanda, çalışanlarımızın da memnuniyetini önemsiyoruz ve onların gelişimi için fırsatlar sağlayarak, sektördeki en yetenekli ve deneyimli ekiplerden biri olmak istiyoruz.